Luchtbehandeling


Verbeterde isolatie en toenemende vervuiling maken ventileren belangrijker. Door professionele luchtbehandeling ademt u altijd schone en zuivere lucht in. Hierdoor heeft u minder kans op allergische reacties en voelt u zich prettiger.

Ventileren voorkomt klachten

Wist u dat er duizenden soorten luchtverontreinigingen bestaan? Tabaksrook, schoonmaakmiddelen en uitlaatgassen zijn enkele bronnen. Binnenlucht van slechte kwaliteit leidt tot gezondheidsklachten. Denk aan: allergische reacties zoals hoofdpijn, misselijkheid en irritaties aan de luchtwegen. Goede ventilatie voorkomt deze en andere klachten.

Isolatie maakt ventilatie noodzakelijk

Moderne woningen zijn vaak luchtdicht geïsoleerd. Voor deze woningen is ventilatie nog belangrijker, dan voor slecht geïsoleerde woningen. Hieronder verschillende manieren om correct te ventileren:

I
Mechanische ventilatie is een gebalanceerde ventilatiebox met een mechanische afzuig- en toevoerinstallatie, al dan niet met warmteteruggave.

II
De geconditioneerde lucht wordt via een luchtkanaal naar de gewenste ruimten getransporteerd om gebruikte, 'vervuilde' lucht vanaf de vervuilingplek af te voeren.

III
Luchtkanalen vormen samen met de luchtbehandelingkasten, ventilatoren, roosters, kleppen, geluiddempers, volumeregelaars, flexibele slangen e.d. een complete luchtbehandelinginstallatie.

 

Lees ook meer over onze andere diensten: warmtepomp, airconditioning en klimaatbeheersing

Facebook


Ga naar onze Facebook pagina
Contact

Koningsweg 2-19
3762 EC Soest

Tel.: 035 603 56 50
Mobiel: 06 53 23 65 08
E-mail: louis@louisvandegrift.nl

Rabobank: NL93 RABO 0300 7171 99
I.N.G.: NL97 INGB 0003 6466 38

K.v.K. Gooi en Eemland nr.:310 46 275
BTW nr.: NL-814 532 883 B 01